Helikindlad vaheseinad

voldikseinad

Voldikseinad

Voldiksein on ruumidevaheline vahesein mida on võimalik lihtsasti ära liigutada, voltides see mööda kandesiini seinaäärde kokku.
Helikindlad voldikseinad on mõeldud eelkõige neile kasutajatele, kellele on esmatähtis võimalikult kiire, lihtne ja mugav seina avamine ning ka helikindlus jagunevate ruumide vahel.

klaasvoldikseinad

Klaasvoldikseinad

Nutikas ja paindlik lahendus on kohandada suurem koosolekute, koolituse või konverentsiruum väiksemaks, vastavalt selle hetke vajadusele.
Klaasvoldikseinad on atraktiivne ja praktiline alternatiiv, mis võimaldab ühendada privaatsuse, eksklusiivsuse ja võimalusega olla visuaalselt seotud külgnevate ruumidega või loomuliku valgusega.

siirdeseinad

Siirdeseinad

Siirdeseinad koosnevad üksikutest elementidest, mis on eraldiseisvad ja projekteeritud, kas ühe või kahe ülakanderullikuga.
Siirdeseinad võimaldavad olla ruumide jagamisel paindlikumad kui voldikseinad ning seinaelemente on võimalik ülasiinistikku kasutades liigutada kasvõi näiteks kõrvalruumisesse.

Millega Emero Wall tegeleb?

Meie ettevõte on spetsialiseerunud akustiliste liigutatavate vaheseinte projekteerimisele, tarnimisele, paigaldamisele ning hooldamisele.

Meie tähtsamad tootekategooriad:

VOLDIKSEINAD /

KLAASVOLDIKSEINAD /

SIIRDESEINAD /

Kõikide lisaküsimustega palume pöörduda meie spetsialistide poole, kelle abiga leiame just Teie soovidele vastava teisaldatava ruumijagaja või avatäite.

Võta ühendust

Emero Wall OÜ  Reg. nr. 11554842

VAT no. EE101304621

Asume: Tähetorni 21 Tallinn Asukoht kaardil

Telefon: +372 660 6654  E-mail: info@emero.ee

Projektijuht: Marek Suursalu,  +372 502 0207,  marek@emero.ee

Projektijuht: Tarvo Nelson, +372 58 141 596, tarvo@emero.ee

Projektijuht: Andrus Onna, +372 521 0864, andrus@emero.ee